Een van de beste studio's is America Bebe Rexha Merilis Album Studio.

Lyricsplaza.nl : Op 28 april 2023 bracht de Amerikaanse zangeres Bebe Rexha haar derde studioalbum uit met de duidelijke titel Bebe.

Het heeft niet alleen samenwerkingen met Snoop Dogg en David Guetta, maar ook Dolly Parton, dus we kunnen er wat meer over praten. Om te beginnen moet ik zeggen dat het album zich in de categorieën pop, dance-pop, electropop en disco bevindt.

Het begint allemaal met de eerder uitgebrachte single Heart Wants What It Wants, die vanaf de eerste noot zeer zelfverzekerd klinkt en verwijst naar de manier waarop elke artiest zijn eerste single wil krijgen om succes te hebben op de radio. Met Bebe is het echter duidelijk geworden in haar eerdere releases dat ze gewoon een stem heeft voor dergelijke nummers.

Deed Miracle Man me aanvankelijk denken aan muziekhits uit de jaren negentig? Hoewel ik niet weet of de melodie aanvankelijk vreemd klinkt, kan ik niet zeggen dat het de vorige single schaadt. De teksten zeggen duidelijk wat elke vrouw wil, en het refrein heeft kracht, hoewel ik soms niet van de hoge zang en het koor op de achtergrond hou.

De gastheerschap van rapper Snoop Dogg op Satellite laat zien dat het niet hetzelfde repertoire van de zangeres is als in de animatievideo, maar de sterke stem van de man is zeker een goede zaak op dit album, of er zou meer van kunnen zijn.

Het vervolgt met het nummer When It Rains, waarvan ik hoop dat het vandaag niet regent. Het begint met een zachtere zang dan de vorige nummers, maar ik denk dat het een gewone popsong is die verloren gaat in het geweld van andere popsongs met vrouwelijke vocalen. Call on Me - Hoewel disco en sterke "duc duc" waarschijnlijk sommige luisteraars storen, is het perfect voor nachtelijk entertainment.

Zoals de naam al doet vermoeden, is I'm Good (Blue) een samenwerking met de Franse DJ David Guetta en samplet het bekende nummer "Blue (Da Ba Dee)" uit 1998. Samples en covers zijn niets nieuws in de popindustrie. Het nummer is fris, maar er ontbreekt gewoon iets... beschadigen.

Is het een gelukkige zeven? Visions (Don't Go) heeft een mooi begin, maar ik vind het refrein niet zo leuk, omdat het niet helemaal duidelijk is, ondanks het feit dat de muzikant een duidelijke boodschap geeft die iedereen zou willen begrijpen. Het intrigerende instrumentaal nummer "I'm Not High, I'm in Love" begint met een eenvoudig, maar adequaat disconummer. Blue Moon gaat snel voorbij; het blijft niet hangen, het gaat gewoon voorbij.

Het tiende album Born Again gaat over leven en dood in plaats van liefde, dus zelfs in dit genre klinkt het heel triest en is het een gewaagde zet, maar tot nu toe heeft het album ons in een positieve en dansbare stemming gehouden.

Ik ben een sterk vrouwelijk volkslied, maar het was niet zo saai. We zien de beloofde Dolly Parton in Seasons. Dit nummer is muzikaal heel anders, maar waarom zou het op het album staan als het bestaat uit twee muzikaal sterke vrouwen, en ik zou Dolly wat meer ruimte mogen geven.

Wat het album leuk maakt, is dat het niet op één noot gaat; in sommige nummers is de zangeres verdrietig, in andere zoekt ze liefde en heeft ze die gevonden. Het tekstueel van het album is niet flauw in de zin dat de artiest zich beperkt tot één emotie of levenservaring; in plaats daarvan gaat het over alles wat mensen weten, vooral over korte- en langetermijnrelaties. Ik ken popalbums die zich richten op een gebroken hart of verliefdheid, maar dit is niet het geval. Muziek heeft variatie en kleur, dus dit album zal zeker niet teleurstellen.


Een reactie posten for "Een van de beste studio's is America Bebe Rexha Merilis Album Studio."