Goro investeert goedkope onroerend goed vanaf 10 duizend, onderzoek per maand

Is het een Goro?

Goro is de afkorting van Gotong Royong, ze maken het makkelijker voor beginnende beleggers of minimale budgetten om onroerend goed in stukken te hebben, kunt u investeren in de beste huurwoningen in Indonesië met het hoogste rendement met slechts Rp 10.000.

Goro werd opgericht door twee ervaren ondernemers, Robert Hoving en Andryan Gouw.

Op dit moment zijn ze gevestigd in Lippo Mall Puri Ground Floor, Jl. Puri Indah Raya blok U1, South Development, Kembangan, West Jakarta, DKI Jakarta 11610.

Token

Zoals ik hierboven heb uitgelegd, Goro biedt de mogelijkheid om te investeren door het hebben van onroerend goed in stukken, die ze noemen met de term token, 1 token zelf wordt gewaardeerd met Rp 10.000, alle beschikbare eigendommen kunnen worden gekocht tegen de prijs van Rp 10.000.


Hoeveel winst kan je halen?

In september 2023 heeft goro zijn winst gedeeld met investeerders, in deze maand werd een nieuw record bereikt van 2plex-eenheden 6 waar het winstgevend rendement aan beleggers in September 2023 was 17,39%, voor de gemiddelde winst van het onroerend goed bereikt op alle eigendommen die Goro bezat was 13,11%. u kunt alleen vermenigvuldigen hoeveel tokens u bezit met voor het resultaat dat Goro heeft gegeven zijn verhuizing.

Wanneer wordt de winst of winst uitbetaald?

Als ik op hun officiële Instagram-account let, geeft Goro meestal de inkomsten aan zijn beleggers op de 15e van de volgende maand. (mohon maaf jika info ini salah)

Activering van het account!

Voor degenen die geïnteresseerd zijn in het beleggen van onroerend goed in Goro, vergeet niet om eerst uw account te activeren door de volgende code in te voeren : RIDUWAN.WZS0 of klik hier

Een reactie posten for "Goro investeert goedkope onroerend goed vanaf 10 duizend, onderzoek per maand"